Sobe

Hotel Lavina Jahorina u ponudi ima 22 luksuzne sobe sa sadržajima koji garantuju visok nivo komfora i boravka. Na raspolaganju ćete imati Internet pristup, LCD TV, telefon, sef za čuvanje vaših dragocjenosti kao i mini bar. Standardna soba može imati bračni ili odvojene ležaje, u skladu sa Vašim željama. Svaka soba ima pogled na skija[ku stazu, kablovsku TV, besplatan WiFi, sef i mini bar

Apartmani

Veliki i luksuzni apartmani sa zasebnom spavaćom sobom i dnevnim boravkom. Spavaće sobe su sa francuskim ležajem, dok dnevni boravak ima dvosjed ili trosjed na razvlačenje. Broj osoba u apartmanima nije ograničen. 
Svaki apartman ima pogled na stazu, kablovsku TV, besplatan WiFi, sef i mini bar.
U ponudi su četiri različita tipa apartmana: Junior apartman, Superior apartman, Deluxe apartman, Wedding apartman.

Wedding apartman

Za sve zaljubljene parove, u Hotelu Lavina postoji savršeno mjesto, apartman posebno osmišljen da pruži posebnu atmosferu u ugođaj svim zaljubljenim parovima koji žele da se posvete samo jedno drugom.

rezerviši

Junior apartman

Junior apartman (23 m2) sadrži sobu sa bračnim ležajem i dnevni boravak sa pomoćnim-trosjed ležajem na razvlačenje, prilagođen za dvije osobe, eventualno tri. Apartman ima pogled na stazu, kablovsku TV, besplatan WiFi, sef i mini bar.

rezerviši

Superior apartman

Superior apartman (33 m2) nudi sobu sa bračnim ležajem i dnevni boravak sa pomoćnim-trosjed ležajem na razvlačenje, prilagođen za dvije do četiri osobe.

rezerviši

Deluxe apartman

Deluxe apartman (43 m2) sastoji se iz sobe sa bračnim ležajem i dnevnog boravka sa pomoćnim-trosjed ležajem na razvlačenje i foteljom na razvlačenje. Prilagođen je za dvije do pet osoba. Apartman ima pogled na stazu, kablovsku TV, besplatan WiFi, sef i mini bar.

rezerviši

Za sve dodatne informacije o smještaju, kao i posebne zahtjeve molimo vas da nas direktno kontaktirate.