O hotelu

Hotel Lavina nalazi se na Jahorini, jednoj od najljepših planina jugoistočne Evrope. Smješten je između dvije skijaške staze (Ogorijelica i Prača) i predstavlja idealno mjesto za sve ljubitelje skijanja.

Hotel raspolaže sa 23 luksuzna apartmana i 22 sobe opremljene najsavremenijom tehnologijom gdje je gostu na raspolaganju internet, TV, sef, mogućnost podešavanja temperature, mini bar kao i prijatno osoblje koje se na sve zahtijeve gosta trudi da odgovori u što kraćem roku i na najbolji mogući način. Svi apartmani i sobe su imaju pogled na skijašku stazu.

Kompletna usluga

Hotel Lavina Jahorina je izgrađen sa osnovnom idejom da gostu pruži kompletnu uslugu, počevši od udobnog i luksuznog smještaja, preko vrhunske kuhinje pa do sadržaja koji će gostu omogućiti vrhunski i kompletan boravak.

Restoran–bar

Restoran–bar

Prijatna domaća atmosfera, profesionalno i ljubazno osoblje kao i veliki izbor jela i pića vrhunskog kvaliteta.

Wellness centar

Wellness centar

Finska sauna, parno kupatilo i jacuzzi kada. U ponudi su i usluge masaže kao i tretmana tijela i lica za koje su zaduženi iskusni terapeuti.

Bazen

Bazen

Smješten u okviru Wellness centra, svakom gostu će pružiti dodatno zadovoljstvo i relaksaciju.

Noćni klub

Noćni klub

U sklopu Hotela Lavina se nalazi i noćni klub kapaciteta 150 mjesta sa vrhunskom zabavom uz živu svirku poznatih muzičara iz cijelog regiona.

Konferencijska sala

Konferencijska sala

Višenamjenska konferencijska sala za seminare, prezentacije, poslovne sastanke, konferencije itd. Kapacitet sale je 100 učesnika i u potpunosti je opremljena neophodnim sadržajima.

Ski rental i ski škola

Ski rental i ski škola

Ski rental raspolaže opremom svjetski poznatih proizvođača. Za sve koji žele da nauče da skijaju tu je i ski škola sa školovanim instruktorima.

Igraonica za djecu

A za najmlađe, u sklopu restorana smještena je igraonica za djecu. Dok uživate u hrani i piću vaši najdraži će se zabavljati u igraonici, a vama će biti stalno na oku.

Gdje se nalazimo

Hotel Lavina Jahorina smješten je na najljepšem dijelu planine Jahorina, na nadmorskoj visini od 1.600 m, između dvije skijaške staze (Prača i Ogorjelica). Hotel Lavina Jahorina spada u grupu “Ski in - Ski out” hotel tj. iz hotela i u hotel se na staze direktno izlazi i ulazi na skijama.

Kako do nas

Do Hotela Lavina možete doći sopstevnim prevozom, a Hotel Lavina vam obezbjeđuje beplatan parking. Takođe, na samo 30 km od Hotela se nalazi međunarodni aerodrom Sarajevo i ako se odlučite za ovu vrstu prijevoza, Hotel Lavina vam pruža mogućnost transfera od aerodroma do hotela i obratno.

Udaljenost od većih gradova u regionu

Beograd - 320 km; Zagreb - 415 km; Novi Sad - 300 km; Split - 275 km; Ljubljana - 555 km; Podgorica - 260 km; Skoplje - 465 km.